Sjans op het Hogeland!

Geplaatst op

Op 1 januari 2019 gaat de gemeente Winsum op in de nieuwe gemeente Het Hogeland. Het toneelstuk ‘Sjans op het Hogeland!’ is het afscheidscadeau van Winsum voor haar inwoners en wordt in de maand november opgevoerd. Het is een vrolijke theatervoorstelling waarin de bijzonderheden en de eigenaardigheden van de dorpen van de gemeente Winsum op een luchtige manier worden neergezet.

De personages in ‘Sjans op het Hogeland!’ zijn de dorpen van de huidige gemeente Winsum en vormen zijn families binnen de commune Winsum. En zoals wel vaker in families en communes gaat het over liefde, bedrog, trouw, afgunst en noaberschap. En in dit geval dus ook over sjans. Maar wie heeft nou sjans met wie? Is Rasquert op Feerwerd? En wie maakt de kop van Ezinge gek? Waarom stort Baflo haar hart uit bij Sauwerd en wat is het plan van Obergum? Nieuwsgierig? Kom kijken!

`De voorstelling is te zien op de volgende data en locaties:

Vrijdag 2 en 3 november 2-18 – De Hoogte, Winsum, om 20.00 uur

Vrijdag 16 november 2018 – Concordia Baflo, om 20.00 uur

Zaterdag 17 november 2018 – Dorpshuis Op Streek Den Andel, om 20.00 uur

 

De voorstellingen zijn gratis toegankelijk maar je moet wel een kaartje reserveren. Dat kan bij de SKKW (de Stichting Kulturele Kommissie Winsum) die de voorstelling produceert: info@skkw.nl

U kunt de voorbereidingen ook volgen op Facebook: Sjans op het Hogeland!