Nieuwbericht

Geplaatst op

Informatie over Baflo en Rasquert

 

Ontwikkeling Heerestraat

Vrijdag 19 januari heeft het bestuur van Dorpsbelangen een gesprek gehad met o.a. wethouder Stefan van Keijzerswaard over de stand van zaken betreffende de Heerestraat in Baflo.

Er was goed nieuws, er wordt nu wat ze in vakjargon zeggen: een technisch ontwerp gemaakt.  Deze zal dan aan het college worden voorgelegd en vervolgens gaat het naar de Raad.

De bewoners worden op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, in samenwerking met de gemeente zullen we t.z.t. een inloopavond organiseren om het plan uiteen te zetten.

 

Aanmelden NL-Doet

Vereniging Dorpsbelangen doet op 16 maart 2024 weer mee aan deze actie.

Elk jaar in maart organiseert het Oranje Fonds deze grote vrijwilligersactie. NL-doet zet vrijwillige inzet in de schijnwerpers en activeert door een publiekscampagne zoveel mogelijk Nederlanders om een dag vrijwilligerswerk te doen en zo te ervaren wat ertoe doen als vrijwilliger met je doet!

Aanmelden is weer mogelijk via info@rasbaf.nl , als beloning krijg je een heerlijke lunch in het dorpshuis.

 

Vervangen borden Grunneger Toalroute

We hebben subsidie aangevraagd om de borden van de Grunneger Toalroute met gedichten te vervangen.

Mocht het lukken, dan hopen we tijdens NL-Doet deze borden te kunnen plaatsen.

De borden zijn nodig aan vervanging toe, na jaren in weer en wind te hebben gestaan, zijn ze niet meer schoon te krijgen.

De route staat vermeld op https://www.routeyou.com/nl-nl/route/view/5318888/wandelroute/grunneger-toalroute

 

Wilt u ons steunen om de leefbaarheid te blijven ontwikkelen en te behouden, wordt lid van Dorpsbelangen: klik HIER voor meer informatie