Beweegtuin Marciapark geopend

Geplaatst op

Sporten met uitzicht op ons Hogeland. In samenwerking met de Gemeente Het Hogeland en alle betrokkenen is de eerste fase van het de inrichting van het Marciapark deze week voltooid, en zijn de beweegtoestellen geplaatst door Nijha.

Kom trainen in onze beweegtuin en maak een keuze uit één van de volgende mogelijkheden.

Airwalker: Verbeter het uithoudingsvermogen en stimuleer de flexibiliteit in heupen en taille. Zelfs meer dan bij hardlopen, maar dan zonder de schokken op enkels en knieën!

Crosstrainer: Doe een cardiovasculaire training en train uithoudingsvermogen maar stimuleer ook de beenspieren en spieren rond de heup en schoudergordel.

Hipswing: Verbeter het uithoudingsvermogen en kracht in de schuine buikspieren, balans en coördinatie.

Legpress: Voor het trainen van de beenspieren. Het eigen lichaamsgewicht is het contragewicht dus iedereen kan hiermee trainen.

Arm rotation: De Arm Rotation bestaat uit twee schijven, die afzonderlijk van elkaar te draaien zijn, zowel linksom als rechtsom. Train de armspieren en coördinatie.

Chest: Dit is een fitnesstoestel voor het verbeteren van kracht in triceps, schouders en borst. Het eigen lichaamsgewicht wordt als contragewicht gebruikt, waardoor ieder op zijn of haar niveau kan trainen.

Back: Versterk de rug, schouder en biceps. Dit toestel maakt gebruik van de eigen lichaamsgewicht als tegengewicht. De stoel gaat omhoog bij krachtsinspanning met armen.

Is er iets kapot, of nodig toe aan een schoonmaakbeurt? Neem dan even contact met ons op.